НОВИНИ

Ангел Петричев: Имаме оферти не само за Десподов, но и за други наши футболисти

Ангел Петричев Ивайло Петев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
20:47, 06.07.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след церемонията по награждаването на 12-кратния шампион на България, която бе днес. Той обяви, че има оферти за Кирил Десподов, както и за други футболисти.

„Много необичаен начин за празнуване. Действително емоциите малко утихнаха предвид финала на първенството. Децата заслужаваха едно такова празненство. Дойдоха над 3000 човека и им благодаря, благодаря и на тези, които ни подкрепяха по време на сезона.

Всяка една титла е била трудна само по себе си. Тази титла беше много тежка. Явно Ивайло Петев е орисан да се справя и то по трудния начин. Благодаря му много, защото помогна на Лудогорец в най-трудния момент, както знаете – приятел в нужда се познава. Желая успех на всички български отбори. Всички знаят колко важно е да имаме възможно най-много отбори в европейските клубни турнири“, заяви Ангел Петричев.

„Имаме тежък жребий в квалификациите на Шампионска лига, защото Балкани не се страхува да атакува. Надявам се с помощта на нашата публика да ги отстраним. Шампионска лига е една мечта. Хората, които следят футбол отблизо знаят, че вече много по-трудно се влиза там, но искаме да бъдем там, защото сме били и знаем какво е.

Имаме оферти не само за Кирил Десподов, за много наши играчи има предложения. Игор Тиаго е рекорден и страхотен трансфер. Вече за бразилците много по-атрактивно звучи българското първенство. Това е двоен удар за Лудогорец“, добави Петричев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лудогорец вдигна 12-ата поредна шампионска титла на България
Лудогорец вдигна 12-ата поредна шампионска титла на България
Виктор Христов се класира за финала на 100 м. бътерфлай на европейското за юноши и девойки в Белград
Виктор Христов се класира за финала на 100 м. бътерфлай на европейското за юноши и девойки в Белград