НОВИНИ

Арда и Левски не успяха да си отбележат гол в Кърджали

Борил Гочев
от Борил Гочев
19:28, 27.11.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
арда левски успяха отбележат гол кърджали
Слушай новината

Отборите на Арда (Кърджали) и Левски не излъчиха победител в мача помежду си от 16-ия кръг на българската Първа лига, завършвайки 0:0 на "Арена Арда" в Кърджали.

Равенството запази разликата между двата тима в първенството, като Левски е на 8-та позиция с 19 точки, докато Арда е 9-ти с един пункт по-малко, но и два мача в запас.

Кърджалии определено бяха по-активния тим в двубоя срещу Левски, но на два пъти капитанът на гостите Николай Михайлов направи важни спасявания, за да запази точката за своя тим.

През първото полувреме той се намеси решително след опасен изстрел на Иван Коконов, а в 80-та минута отрази и удар на Илия Юруков.

В самото начало на втората част пред Коконов се откри и още една отлично възможност да отбележи, но негово изпълнение по земя премина на сантиметри от целта.

От друга страна гостите създадоха твърде малко ситуации в предни позиции, като единственият им точен удар дойде в 16-ата минута, когато изстрел на бранителя Гьоко Зайков попадна право в ръцете на стража на Арда Иван Караджов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Каква е съдбата на оцелелите при пожара в село Рояк?
Каква е съдбата на оцелелите при пожара в село Рояк?
"Възраждане" за коалиционните разговори: Това е всичко друго, но не и преговори
"Възраждане" за коалиционните разговори: Това е всичко друго, но не и преговори