НОВИНИ

Арсенал и Юнайтед с нулево реми в Лондон

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:11, 31.01.2021
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол
арсенал юнайтед нулево реми лондон
Снимка:

Двата тима не успяха да си отбележат попадение, като заслуга за това имаха и двамата вратари, както и някои невероятни пропуски на различни футболисти.

По този начин Манчестър Юнайтед пропусна възможността да се доближи само на точка от градския съперник Сити, който е лидер към момента и потенциално може да се откъсне на 6 точки на върха. "Топчиите" от своя страна се намират на 9-та позиция.

Двубоя на "Емиратс" започна с лек превес за домакините, но въпреки това първата опасност беше в полза на "червените дяволи". Изстрел на Фред в 20-та минута обаче бе отразен по страхотен начин от Лено.

В началото на втората част Арсенал пое инициативата, като на Вилиан имаше чудесен шанс да открие резултата, но Уан-Бисака се намеси решително.

Малко по-късно Единсон Кавани също имаше чудесен шанс след подаване на Люк Шоу, но опитът на уругваеца премина покрай вратата.

В 65-та минута Александър Лаказет стреля опасно от пряк свободен удар, но за щастие на гостите топката се отби в напречната греда.

Към края на редовното време отново Кавани беше много близо до гола, но отново ударът му не намери очертанията на вратата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
30% спад в продажбите на имоти в Благоевград
30% спад в продажбите на имоти в Благоевград
Все още не е ясно кога ще разчистят пътя край свлачището на АМ "Струма"
Все още не е ясно кога ще разчистят пътя край свлачището на АМ "Струма"