НОВИНИ

Атанас Илиев: Това е един от най-важните голове в кариерата ми

атанас илиев един важните голове кариерата
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
18:16, 03.09.2021
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на националния ни отбор Атанас Илиев изрази щастието си от попадението, което реализира във вратата на европейския шампион Италия.

Снощи слекцията на Ясен Петров спря серията от 15 поредни победи на "Скуадра адзура", постигайки равенство 1:1 във Флоренция, като голът за българите реализира именно Атанас Илиев.

„Лично за мен този гол е много ценен, защото е първи в официален мач и е срещу европейския шампион, щастлив съм, че го вкарах. Да, това е един от най-важните голове в моята кариера. Изобщо не е лесно, те владееха много топката, трудно създавахме ситуации, играехме на контраатака и за наша радост отбелязахме този гол. Да, ние тази ситуация си я коментирахме с Киро, че може да се случи, и да съм на точното място. Да, за мой късмет беше на моя удобен крак. Чувството е неописуемо, защото за секунди забравяш къде си, но с течение на времето емоциите взеха връх. С никой не съм се чул и видял, сигурно са щастливи от това, което се случи. Да, надявам се да ми даде самочувствие и да се отнасят добре с мен и всичко да е наред“, сподели голмайсторът при пристигането на тима ни в София.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Заплаха за убийство: Заканата е към председателя на парламента Ива Митева
Заплаха за убийство: Заканата е към председателя на парламента Ива Митева
Обиди и нападки в парламента заради Закона за НСО
Обиди и нападки в парламента заради Закона за НСО