НОВИНИ

Атанас Рибарски: В голяма част планът ни сработи

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:44, 15.07.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
атанас рибарски голяма част планът сработи
Снимка: БТА
Слушай новината

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски очаквано остана доволен от успешния старт на неговия тим в Първа лига и победата с 2:1 като гост срещу Левски в едно от дербитата на откриващия кръг.

След срещата младият специалист заяви, че мачът определено е бил труден за "червените" и призна, че и при двата гола на гостите те са имали и късмет

"Труден мач за всеки отбор, който играе тук. В голяма част планът ни сработи. Имахме късмет и при вкарването на головете, но целта оправдава средствата. Тренираме доста статичните положения, тъй като разполагаме с играчи, които играят добре във въздуха. Имаме превъзходство особено срещу противници, които добре ни затварят и пресират", каза Рибарски.

Треньорът на ЦСКА 1948 определи успеха на "Герена" като много ценен на фона, че в момента в клуба се гради нов отбор и сподели, че определено днес се е усетила липсата на звездата на тима Ивайло Чочев.

"Това е нов отбор, на който тази победа ще му бъде ценна. Днес бяхме по-предпазливи и играхме с малка доза риск. Нашата цел е да побеждаваме всеки един мач. Днес се съобразихме със силните страни на Левски и ги неутрализирахме. Имаме двама нови, липсата на Ивайло Чочев си оказва влияние. Това са неща, които за съжаление, ще ни тежат, но се надявам да не се отразят. Искам да виждам, когато отборът е по-убедителен с топка и по-спокоен, но като първи мач на този стадион е нормално. Радвам се, че постигнахме резултат и минимизирахме шансовете на Левски за гол", завърши Атанас Рибарски.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Саша Илич определи групата на ЦСКА за откриващия мач срещу Хебър
Саша Илич определи групата на ЦСКА за откриващия мач срещу Хебър
В отговор на Гроздан Караджов: МРРБ не подготвя тристранни споразумения за АМ "Хемус"
В отговор на Гроздан Караджов: МРРБ не подготвя тристранни споразумения за АМ "Хемус"