НОВИНИ

Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Интер и Ливърпул в действие тази вечер в Шампионската Лига

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:47, 27.10.2020
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
байерн мюнхен реал мадрид интер ливърпул действие вечер шампионската лига

Заради пандемията от коронавирус, футболната есен ни предлага втора поредна седмица с мачове от най-престижния европейски клубен турнир, Шампионска Лига.

Тази вечер предстои да се изиграят първите осем срещи от втория кръг на груповата фаза, а в действия ще влязат някои от фаворитите в надпреварата.

Шампионите от Байерн Мюнхен започнаха ударно новата си кампания, с 4:0 срещу Атлетико Мадрид преди седмица, а сега им предстои гостуване на Локомотив в Москва. Мачът е с начален час 19.55 час.

Другият ранен двубой ще противопостави тимовете на Шахтьор (Донецк) и Интер. Украинците поднесоха голямата изненада в първия кръг, побеждавайки Реал Мадрид с 3:2 като гост, докато "нерадзурите" завършиха наравно срещу Борусия Мьонхенглдбах.

От 22 часа пък е другата среща от групата, в която германците ще посрещнат момчетата на Зинедин Зидан, които ще бъдат пределно мотивирани да стигнат до първата си победа в тазгодишното издание на тунрира.

Също от 22 часа ни очаква и интригуващия двубой между Аталанта и Аякс. В Бергамо ще се срещнат два от най-атрактивните отбори в Европа в последните години, като всички фенове ще очакват много голове от двата тима.

Не на последно място, тази вечер в турнира ще има и българско участие в лицето на Божидар Краев. Той и неговия Мидтиланд гостуват на английския шампион Ливърпул в търсене на повече позитиви след тежкото поражение с 0:4 от Аталанта на старта на турнира. Очаква се бившият футболист на Левски да започна като резерва двубоя на "Анфийлд".

ШАМПИОНСКА ЛИГА, II кръг:

От 19:55 часа:

Локомотив (Москва) - Байерн (Мюнхен)

Шахтьор (Донецк) - Интер

От 22:00 часа:

Алетико Мадрид - РБ Залцбург

Борусия (Мьонхенгладбах) - Реал (Мадрид)

Порто - Олимпиакос

Марсилия - Манчестър Сити

Ливърпул - Мидтиланд

Аталанта – Аякс.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Милан - Спарта (Прага) и Реал (Сосиедад) - Наполи, двубои от Лига Европа
Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: Милан - Спарта (Прага) и Реал (Сосиедад) - Наполи, двубои от Лига Европа
Гледайте ОНЛАЙН: Рома - ЦСКА, двубой от групите на Лига Европа
Гледайте ОНЛАЙН: Рома - ЦСКА, двубой от групите на Лига Европа