НОВИНИ

Барселона с нова грешна стъпка в Ла Лига

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:50, 01.11.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Футбол
барселона нова грешна стъпка лига

Отборът на "каталунците" стигна само до 1:1 при визитата си на Алавес в мач от осмия кръг на Ла Лига, което означава, че вече четири мача нямат победа в първенството.

В последните си четири срещи "лос блаугранас" са спечелили само две точки, като междувременно трябваше да преглътнат и поражение с 1:3 на своя "Камп Ноу" от състава на Реал Мадрид в 181-то издание на "Ел Класико".

На "Естадио Мендисороса" домакините откриха резултата в 31-та минута, когато "баските" се възползваха от грешка на вратаря на Барселона, Нето. Попадението реализира Луис Риоха.

След почивката каталунците стигнаха до равенството след попадение на Антоан Гризман в 63-та минута. До края гостите опитаха всячески да стигнат до втори гол, но усилията им не се увенчаха с успех.

Домакините играха с човек по-малко около 30 минути. Барселона отправи над 20 удара, но така и не пречупи своя съперник.

В друг мач от Ла Лига, Атлетико Мадрид продължи без загуба в първенството след успех с 3:1 кати гост на Осасуна. Жоао Феликс откри резултата от дузпа в края на първата част. Португалецът обаче не успя да удвои отново от бялат точка скоро след началото на втората част.

Все пак младият футболист покачи на 2:0 в 69-та минута, преди Будимир да върне едно попадение за домакините. Крайния резултат оформи Лукас Торейра в 88-та минута.

По-рано през деня пък Реал Мадрид разби с 4:1 като домакин новака в елита, Уеска.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Маскиран уби двама души в Канада
Маскиран уби двама души в Канада
Александър Симов: Болниците не могат да бъдат търговски дружества
Александър Симов: Болниците не могат да бъдат търговски дружества