НОВИНИ

Бащата на Меси спрял Лапорта за среща с Лео след връчването на "Златната топка"

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:31, 01.12.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
бащата меси спрял лапорта среща лео връчването златната топка
Слушай новината

Бащата на Лионел Меси Хорхе не е позволил на президента на Барселона Жоан Лапорта да поздрави бившият футболист на "каталунците", след като аржентинецът официално получи "Златната топка" на "Франс футбол".

Новината бе разпространена от каталунската телевизия 8TV, според която причината за забраната на Хорхе Меси е свързана с обтегнатите отношения между фамилия Меси и Лапорта след напускането на Лео посока ПСЖ през това лято.

Както знаете, Жоан Лапорта се завърна на президентския пост в Барселона през това лято, като тогавашният капитан на тима Лионел Меси дори изрази подкрепата си за Лапорта по време на изборите.

Впоследствие обаче новоизбраният президент на Барса се провали в опитите си да задържи Меси на "Камп Ноу", тъй като клубът не успя да се съобрази с тавана на заплатите в Ла Лига.

Този развой прати Лео в ПСЖ и доведе до срив в отношенията между семейство Меси и Лапорта, което е и причината да няма среща между футболиста и президента на Барселона след връчването на "Златната топка".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наградиха учениците, спасили възрастни хора при пожара в Рояк
Наградиха учениците, спасили възрастни хора при пожара в Рояк
ГЕРБ с критики за високи възнаграждения в ББР
ГЕРБ с критики за високи възнаграждения в ББР