НОВИНИ

Бащата на Неймар: Бог вече знаеше, че трябва да отдели зърното от плявата

"Не знам какво да ти кажа, да те утеша или да намеря точните думи за този момент", споделя Неймар да Силва

контузията неймар сериозна линия последния мач бразилия групите
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:44, 19.10.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Неймар да Силва, бащата нападателят на бразилския национален отбор Неймар, коментира контузията на сина си. Звездата на световния футбол защитава цветовете на саудитския клуб Ал-Хилал.

Сега знам защо Саудитска Арабия и Ал-Хилал. Бог вече знаеше, че трябва да отдели зърното от плявата... Не знам какво да ти кажа, да те утеша или да намеря точните думи за този момент. Сине! Ако можех, щях да си сменя местата с теб, заради теб и сестра ти бих дал живота си, за да не гледам как страдаш. Бог ви е дал няколко изпитания в живота, така че в крайна сметка да възкръснете. Знакът на Исус на челото ни носи безброй битки и появата на хитри врагове, чакащи да бъдат победени или на бойното поле, или извън него. Сега противниците се хранят с този момент", сподели той.

"Това отворено писмо не е за теб, синко, защото вече ти казах всичко, което трябва да знаеш. Духовно това писмо е важно и аз знам с кого се борим в тези изпитания. Декларирам, че Бог ме е възнаградил да бъда твой баща, твой ментор, твой приятел, а не мениджър, защото това е нашата съдба, повярвай ми отново, ние ще се измъкнем от това, както винаги сме правили. Ние сме там, където трябва да бъдем, повярвайте ми... Нашето семейство, приятели, настоящият ти клуб и национален отбор и футболът ще те очакват“, написа бащата на Неймар в социалните си мрежи.

Неймар се контузи в мача на националния отбор на Бразилия с Уругвай (0:2). Имаше нужда от носилка, за да напусне терена. 31-годишният бразилец е диагностициран със скъсани кръстни връзки и менискус на лявото коляно. Възстановяването на играча ще отнеме повече от шест месеца.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БФС със сурови наказания, глоби ЦСКА и Левски за близо 30 000 лева
БФС със сурови наказания, глоби ЦСКА и Левски за близо 30 000 лева
Делян Пеевски и Бойко Борисов питат премиера за споразумението с енергетиците
Делян Пеевски и Бойко Борисов питат премиера за споразумението с енергетиците