НОВИНИ

Бербатов подкрепя идеята Почетино да поеме Манчестър Юнайтед

бербатов подкрепя идеята почетино поеме манчестър юнайтед
bnt avatar logo
от БНТ
16:28, 23.11.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, смята, че аржентинецът Маурисио Почетино е правилният вариант за постоянен мениджър на "червените дяволи".

Медиите на Острова твърдят, че ръководството на Юнайтед е избрало сегашният треньор на ПСЖ за наследник на Оле Гунар Солскяер, който бе уволнен миналата неделя.

Източниците твърдят още, че представители на Почетино вече са разговаряли с клуба от "Олд Трафорд" относно евентуалното му завръщане във Висшата лига.

За да поеме "червените дяволи", Манчестър Юнайтед ще трябва да плати на парижани компенсация в размер на 10 милиона паунда за услугите на аржентинския специалист.

От "Парк Де Пренс" вече са свързали със Зинедин Зидан в случай на евентуално напускане на Почетино в посока Манчестър.

"Юнайтед отдавна харесва Маурисио Почетино, но тъй като той в момента е треньор на ПСЖ, ще е трудно той скоро да дойде на "Олд Трафорд". Единственото решение е ако Зинедин Зидан поеме ПСЖ. Ако Зидан е отворен към това, тогава бих могъл да видя Почетино начело на Юнайтед", коментира бившият български национал.

Бербатов предложи и втори доста любопитен вариант за вакантното място на "Олд Трафорд".

"При назначението на мениджър често виждаме изненади. Кой е очаквал Солскяр да замени Моуриньо и да остане начело три години? Лоран Блан е интересен кандидат, той е бивш играч на Юнайтед, водил е ПСЖ и Франция, има уважението на футболистите и харизмата и спокойствието нужни, за да водиш Юнайтед", каза още Димитър Бербатов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проверяват незаконно изграждане на пясъчна дига на плаж "Несебър - юг"
Проверяват незаконно изграждане на пясъчна дига на плаж "Несебър - юг"
Левски отнесе нова глова заради феновете си
Левски отнесе нова глова заради феновете си