НОВИНИ

Берое официално представи екипите за сезон 2021/22

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:29, 20.07.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
берое официално представи екипите сезон 2021
Слушай новината

Отборът на Берое официално представи новата екипировка, която играчите на старозагорци ще носят през сезон 2021/22 в efbet Лига.

Новите фланелки бяха показани на сайта на отбора, където се уточнява, че екипите с уникален дизайн, дело на немския производител "Uhlsport".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

"ПФК Берое има удоволствието да представи на вашето внимание новите фланелки на представителния отбор на Берое за сезон 2021/22.

За поредна година екипът на Берое е с уникален дизайн, изработен специално за клуба и е от немския производител на спортни стоки "Uhlsport", който ще бъде партньор на клуба и през този сезон. Титулярният екип е със зелено-бяло райе, вторият екип е зелен, а третият избор е в черно.

През този сезон Берое залага на модерна и новаторска визия за новите си екипи. На гърдите е поставено логото и на новия генерален спонсор на клуба – веригата за онлайн залози и казина efbet. Над имената на играчите, които отново ще са изписани на кирилица с шрифта "Заралитик" е стилизиран един от най-популярните фенски рефрени – "Няма мое, няма твое".

Новата екипировка на Берое ще дебютира този петък, 23 юли от 21:00 часа, когато заралии приемат Локомотив София в мач от откриващия кръг на родната Първа лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"46 Парламент: Формулата на властта" – новото начало на живо по БНТ
"46 Парламент: Формулата на властта" – новото начало на живо по БНТ
Официално: Кикбоксът вече е олимпийски спорт
Официално: Кикбоксът вече е олимпийски спорт