НОВИНИ

БФ Тенис обяви партньорство с гейминг производител

тенис обяви партньорство гейминг производител
bnt avatar logo
от БНТ
11:22, 12.01.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Българската федерация по тенис обяви, че има нов партньор в лицето на производителя на игрално оборудване - Евро Геймс Технолоджи (EGT).

Решението за партньорство между двете страни идва като естествено продължение на дългогодишната политика на EGT в подкрепа на българския спорт, пишат от сайта на БФ Тенис.

"Евро Геймс Технолоджи" (EGT) е български производител на игрално оборудване с 20-годишна история. Компанията има 28 международни офиса, а продуктовото й портфолио включва игрален хардуер и софтуер, които са инсталирани в над 100 страни по целия свят.

Президентът на БФ Тенис Стефан Цветков изрази увереност, че съвместната работа с EGT ще укрепи финансовото състояние на родната федерация и ще даде начало на възходящ стабилен растеж в развитието на тениса у нас.

"От Българска федерация по тенис с изключително задоволство обявяваме партньорството си със световна реномирана компания като EGT. След намалените партньорства и финансиране в резултат на COVID-19 и пост COVID-19 периодите, смятаме, че тази страхотна новина ще укрепи нашия спорт, отбелязвайки началото на възходящ стабилен растеж с още повече партньори. Моите благодарности и уважение към ръководството на EGT за доверието и подкрепата към българския тенис", заяви Стефан Цветков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Шумен няма да учат от 13 до 18 януари
В Шумен няма да учат от 13 до 18 януари
Почина проф. Елка Константинова
Почина проф. Елка Константинова