НОВИНИ

БФС глоби Стоилов с 2000 лева и го наказа да не води само мача с ЦСКА

бфс глоби стоилов 2000 лева наказа води мача цска
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:30, 14.04.2022
Чете се за: 01:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Дисциплинарната комисия към българския футболен съюз оповести решенията си след изиграването на първите двубои от полуфиналите за Купата на България.

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, бе глобен с 2000 лева заради червения картон, който получи след последния съдийски сигнал на двубоя с Лудогорец, спечелен от "сините" с 3:2 в Разград.

Футболната централа спря правата на Стоилов за една среща, което означава, че специалистът няма да бъде на скамейката на Левски по време на предстоящото в неделя "Вечно дерби" с ЦСКА.

Ръководството на Левски пък ще трябва да плати глоба в размер на 4300 лева, като 3300 лв. са за поведението на "сините" фенове на "Хювефарм Арена", а останалите 1000 лв. са за навлизането на терена на мажоритарния собственик на клуба - Наско Сираков, след края на мача.

Шампионът Лудогорец пък бе глобен с 3000 лева, като 1000 от тях са за нецензурни скандирания на феновете на "орлите", а останалите 2000 лв. са за навлизането на спортния директор Козмин Моци на терена след последния съдийски сигнал.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ГЕРБ поискаха оставката на кабинета от парламентарната трибуна
ГЕРБ поискаха оставката на кабинета от парламентарната трибуна
Борисов: Благодаря на българския съд. Няма никой над закона!
Борисов: Благодаря на българския съд. Няма никой над закона!