НОВИНИ

Билал Бари: Феновете на Левски ми дават сили да се възстановя (ВИДЕО)

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:29, 27.12.2022
Чете се за: 03:45 мин.
Спорт
билал бари съмнения скъсана кръстна връзка коляното
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Нападателят на Левски Билал Бари даде интервю пред клубната телевизия на "сините", в което разказа как протича възстановяването му от контузия.

Припомняме ви, че през септември Бари скъса кръстни връзки, което наложи той да претърпи операция във Франция.

В момента мароканският нападател се възстановява в базата на националния отбор на Франция в Клерфонтен и споделя, че вече се чувства в добра форма.

"Възстановяването ми върви добре. Чувствам се в добра форма. Работим здраво всеки ден, за да се върна възможно най-скоро. Засега нещата се получават. Сега съм в Клерфонтен, в базата на националния отбор на Франция. Работя тук с някои от физиотерапевтите на националния отбор. Тренираме здраво, за да се възстановя от контузията. Закуската е в 07:30 часа, след което в 08:30 часа започваме с процедурите в зависимост от деня и плана ми. Например упражнения за крака и мускулите ми, защото след операцията имат нужда от по-специално внимание. После следват кардио упражнения. В 12:00 часа е обядът, а до 14:30 часа имаме почивка. След това отново упражнения до 17:30 или 18:00 часа в зависимост какво трябва да се прави", разкри Бари.

Футболистът на Левски разказа още, че много му липсва всичко у нас, но най-вече отборът и феновете.

"Всичко ми липсва. Отборът, феновете, приятелите. Когато си далеч от клуба, усещаш още повече колко голям е клубът. Защото не съм вътре и се усеща различно. Всичко ми липсва - феновете, София. Усещането е много силно и искам да се върна възможно най-скоро. Разбира се, че усещам подкрепа. Всеки ден говоря с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също поддържам връзка и с треньора. Говоря с всички и усещам тяхната подкрепа. Това ми дава сили да работя по-усилено. Феновете ми пишат всеки ден в Инстаграм, в социалните мрежи. Дават ми сила, за да се възстановя. Искам да ви благодаря за всичко, защото имам нужда от всички вас. Това е труден момент за мен и заедно ще успеем. Когато започват да пеят "1,2,3 Билал Бари", се чувствам много "голям". Не мога да опиша с думи тази луда емоция", заяви нападателят.

По време на разговора от клубната телевизия на Левски поднесоха и своя подарък за Бари - видео с част от неговите попадения с фланелката на "сините".

"Това е лудост. Не правете така, ще се разплача. Благодаря ви за видеото, момчета. Обичам ви. Обичам всички фенове на Левски. Ще работя много здраво, за да се върна възможно най-скоро, за да почувствам привържениците, стадиона, всички. Това е невероятно усещане, нямам думи да го опиша. Благодаря ви много", сподели развълнуваният Билал Бари.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гешев за случая "Грозев": Изключено е наказателно преследване по политически причини на разследващи журналисти
Гешев за случая "Грозев": Изключено е наказателно преследване по политически причини на разследващи журналисти
Енцо Фернандес: Фокусиран съм върху Бенфика
Енцо Фернандес: Фокусиран съм върху Бенфика