НОВИНИ

Боби Михайлов: Бербатов се е превърнал във фабрика за фалшиви новини, лъжи и манипулации

боби михайлов бербатов превърнал фабрика фалшиви новини лъжи манипулации
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:11, 16.11.2021
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов обвини Димитър Бербатов в тиражиране на фалшиви новини.

По-рано през деня Бербатов информация, че Софийският градски съд е стопирал вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г.

По този повод Михайлов заяви в социалните мрежи, че Димитър Бербатов се е превърнал във "фабрика за производство на лъжи и манипулации", воден от целта да седне на президентския стол на футболната ни централа.

Ето и цялото обръщение на президента на БФС във Фейсбук:

"Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел - да седне на президентския стол на БФС. При това след като загуби на извънредния Конгрес. Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока.

Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може. Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС. Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на "новини" за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел - да вредят на българския футбол. Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов", гласи обръщението на Борислав Михайлов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В карловско село възстановяват килийното училище
В карловско село възстановяват килийното училище
Инициативният комитет на Радев-Йотова: Не се намесваме в партийни въпроси, не искаме оставки
Инициативният комитет на Радев-Йотова: Не се намесваме в партийни въпроси, не искаме оставки