НОВИНИ

Боксьорите ни започват от днес участието си в Купа "Черна гора"

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:43, 19.05.2021
Чете се за: 01:25 мин.
Бокс
боксьорите започват участието купа черна гора
Слушай новината

Жан-Божидар Сидеров ще открие програмата за младите ни боксови надежди на международния турнир в Будва за Купа "Черна гора".

Той е единственият наш боксьор, който ще участва в първия ден на надпреварата, която стартира от 16:00 часа българско време.

Талантът ни ще се изправи срещу литовеца Матас Жданчиус в категория до 70 килограма при юношите. Мачът им е пети в списъка и се очаква да се проведе около 17:00.

Останалите ни боксьори ще излязат на ринга в следващите дни. При юношите, водени от Роман Цветков, Георги Караколев (48 кг.) ще боксира утре с азербайджанеца Канан Бабайев, като в следобедната сесия Любослав Методиев (50 кг.) се изправя срещу сънародника му Ибрахим Зейналов. Мачът на Викторио Илиев (54 кг) с друг представител на Азербайджан – Махамадали Гашимзаде е предвиден за 22 май.

При младежите, които са предвождани от Пейчо Багдатов, Даниел Кирилов (56 кг.) ще се качи на ринга в петък срещу украинеца Иван Галкин. Румен Руменов (69 кг.) ще срещне неговия сънародник Вячеслав Бригаденко, също на 21 май. Георги Стоев (91 кг.) пък ще играе директно в събота с представителя на домакините Джордже Лаинович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фандъкова: Включваме частния бизнес в изграждането на детски градини
Фандъкова: Включваме частния бизнес в изграждането на детски градини
ЕС разрешава влизането на напълно ваксинирани граждани от трети страни
ЕС разрешава влизането на напълно ваксинирани граждани от трети страни