НОВИНИ

Борислав Михайлов и Георги Иванов осъдиха действията на Димитър Бербатов

борислав михайлов обсъди чеферин идеята световно две години
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:34, 19.03.2022
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и техническият директор на централата Георги Иванов се дистанцираха от действията на Димитър Бербатов.

Вчера бившият нападател на Манчестър Юнайтед организира конгрес в зала 3 на НДК и 76 делегати го избраха за президент на футболния съюз.

С публикация в социалната мрежа Фейсбук Борислав Михайлов заяви, че "няма да позволи на никого да се упражнява безнаказано на гърба на българския футбол".

Георги Иванов - Гонзо пък определи определи постъпката на Бербатов като "незаконна", "опасна" и "абсолютно недопустима".

"Този фарс, който Димитър Бербатов и неговият екип организираха вчера в НДК, освен незаконен, е и крайно опасен. Той поставя на карта целия български футбол. Това, което се случи, е абсолютно недопустимо в правова и цивилизована държава, част от Европейския съюз. Има ред и правила, по които трябва да се случват нещата. Няма да отстъпим в убеждението си, че всичко трябва да става по законов ред, за да защитим правата и интересите на клубовете, които са членове на Българския футболен съюз. И накрая трябва да е ясно едно - ние сме твърдо решени да не допуснем този пошъл театър да доведе до фатален край за българския футбол", заяви той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Защо руските космонавти са облечени в цветовете на Украйна?
Защо руските космонавти са облечени в цветовете на Украйна?
Минимална победа за Берое над 10 от ЦСКА 1948
Минимална победа за Берое над 10 от ЦСКА 1948