НОВИНИ

Борисов: Пътят Велинград - Сърница е почти готов

bnt avatar logo
от БНТ
13:55, 02.07.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Политика

"Ремонтираме редица пътища на територията на община Велинград. 50-километровият участък Велинград - Сърница е почти готов. Паралелно с това се работи по пътя от Аврамово до разклона за Велинград - Сърница, както и по Южния обход на общинския център. Подобряваме инфраструктурата във всяко населено място. Хората дълго са се мъчили, заслужават го", написа премиерът Бойко Борисов във фейсбук.

По-рано премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на финансите Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, както и с кмета на Велинград Костадин Коев инспектираха строителството на Околовръстното шосе на Велинград.

Борисов провери строежа на пътищата в региона.

Министър-председателят се срещна с жители на село Кръстава. Борисов отговори на исканията на хората за път до населеното място. По думите му той струва към 5.5 млн. лв. Премиерът им обеща нов физкултурен салон и се разпореди да се асфалтира 6-километров участък към съседно село, останало извън първоначалния проект.

Борисов беше в региона около 24 май и тогава лично се ангажира за ремонт на пътя между селата. Тогава в село Биркова той обеща на местните обновено училище, а сега проверява как върви проекта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВМРО настоя: Безплатна детска градина за всички деца
ВМРО настоя: Безплатна детска градина за всички деца
16 задържани при акцията в Гоцеделчевско
16 задържани при акцията в Гоцеделчевско