НОВИНИ

Ботев Враца стартира подготовката с едно ново попълнение

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:30, 06.01.2023
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
ботев враца стартира подготовката едно ново попълнение
Снимка: ПФК Ботев Враца
Слушай новината

Отборът на Ботев Враца даде старт на зимната си подготовка в днешния ден, като в първото занимание на тима участие взеха 26 футболисти.

Сред тях имаше и едно ново попълнение в лицето на Петко Ганев. 26-годишният централен бранител се завръща в тима на врачани, след като вече веднъж носи екипа им през 2020 година, а за последно бе част от състава на Монтана.

В днешното първо занимание, водено от старши треньора Даниел Моралес, се включиха и петима играчи от школата на Ботев Враца, а единствените отсъстващи бяха Даниел Генов и Красимир Тодоров, които имат здравословни проблеми.

Тренировката на отбора бе изгледана на живо и от кмета на Враца Калин Каменов, който пожела на футболистите повече победи през пролетния полусезон.

"Искам да ви пожелая да сте здрави, да се пазите от контузии и по възможност от много картони. Броят на спечелените мачове да е повече от броя на загубените, а броят на точките да е повече от тези, които загубихме в последната минута. Надявам се да бъдете по-концентрирани през пролетния полусезон и да не забравяте, че мачът се играе до 95-ата, 96-ата, а понякога и до 99-ата минута. Максимална концентрация от вас и раздаване на терена. Ботев Враца означава раздаване до последно. Както пише на стадиона – С Ботевска воля, с Ботевски дух! Това, което отличава Ботев е борбеността. Надявам се с помощта на тези фенове, които са тук, да го виждаме много повече през пролетта. Сигурен съм сигурен, че успехите няма да закъснеят, а това зависи от вас. Разчитам на треньорското ръководство да ви подготви максимално и да ви нахъса толкова много, че да наваксаме изоставането и тази година да не се борим за оцеляване, а да се класираме в по-горната група. Не е невъзможно, а зависи от вас. Пожелавам ви здраве, ползотворна работа и на пролет с повече победи", заяви Калин Каменов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия все още не е отговорила на питането на МВР защо е издирван журналистът Христо Грозев
Русия все още не е отговорила на питането на МВР защо е издирван журналистът Христо Грозев
Бъдни вечер по време на война: Спазва ли се примирието в Украйна?
Бъдни вечер по време на война: Спазва ли се примирието в Украйна?