НОВИНИ

Божков пита Борисов защо е пращал пиарката си в офиса му

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
12:01, 06.06.2020 (обновена)
Чете се за: 00:49 мин.
У нас
божков пита борисов пращал пиарката офиса

След като премиерът заяви, че от Божков е получил само една пура, обвиняемият бизнесмен реагира в социалната мрежа.

"През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул."Московска"43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?", написа Божков.

Малко по-късно Арнаудова му отговори, че се е срещала с бизнесмени само в изпълнение на служебните й задължения и тези срещи са заснети както от самата нея, така и от камерите на много медии. Арнаудова пише още, че познава Божков, а член на нейното семейството й до скоро е бил и негов служител, но не е очаквала такава манипулация на истината.

Подчертава, че е била наясно, че когато се е срещал с нея, той е бил с камера и микрофон, а тя не. И изразява съжаление за избирателната памет на Божков. Арнаудова пише още, че помни добре както първата, така и последната среща с него, която е била в центрата на ГЕРБ заедно с изпълнителния директор на bTV.

От bTV в позиция посочиха: "В началото на 2017 г. bTV беше в преговори със собственика на Национална лотария Васил Божков за покупка на рекламно време. По време на среща, г-н Божков предложи да запознае новодошлия главен изпълнителен директор на bTV с г-н Борисов. Главният изпълнителен директор на bTV прие поканата на потенциален рекламодател за среща с уважавана публична фигура. Срещата с г-н Борисов се състоя в същия ден в неговия офис, който се намира в същата сграда като bTV. Интерпретациите на тези факти извън описаната ситуация са абсолютно неоснователни".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кристиян Димитров донесе победата на Хайдук срещу отбора на Боби Цонев в Хърватия
Кристиян Димитров донесе победата на Хайдук срещу отбора на Боби Цонев в Хърватия
Джокович: Условията, които ни предлагат за US Open, са безпрецедентни
Джокович: Условията, които ни предлагат за US Open, са безпрецедентни