НОВИНИ

Чаровните "Вълци единаци" Джордж Клуни и Брад Пит развълнуваха мрежата (СНИМКИ И ВИДЕО)

bnt avatar logo
от БНТ
17:43, 15.08.2024
Чете се за: 03:17 мин.
По света

За последен път Джордж Клуни и Брат Пит споделят обща площадка преди 16 години. Сега решиха да споделят, обаче обща фотосесия за американско списание месец преди да излезе филмът "Wolf", който тръгва по кината по света и у нас през септември.

В съвместното им интервю за списание "GQ", придружено от страхотна фотосесия на Сьолв Сундбьо, те са заедно не само, защото са колеги, а приятели, минали през "много обрати, криви и завои". Видеото е заснето в известното шато на Брад Пит "Миравел", с площ от 1200 акра на стойност 164 милиона долара, което е обект на тригодишната му съдебна битка с бившата му съпруга Анджелина Джоли. Именно там преди години двете холивудски звезди сключват и своя брак.

Пред изданието Джордж Клуни и Брад Пит разказват за своето дългогодишно приятелство, което започва някъде през 90-те години. С чувство за хумор двамата споделят за него и се връщат в общите им спомени. Не подминават и темата за остаряването. Клуни е на 63, Пит - на 60.

"Твърде стар съм, за да ми пука", възкликва Джордж Клуни.

И затова обличат елегантни бели костюми, с които още повече да подчертаят чара и прошарените си коси, доказвайки, че годините са само цифри, които могат да изглеждат и по този начин.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Илиан Илиев стана почетен гражданин на Варна
Илиан Илиев стана почетен гражданин на Варна
Украинска офанзива в Русия: Киев създаде буферна зона в Курска област
Украинска офанзива в Русия: Киев създаде буферна зона в Курска област