НОВИНИ

Четири отменени гола допринесоха за загуба на Сасуоло срещу Наполи

bnt avatar logo
Източник: БНР
13:43, 26.07.2020
Чете се за: 00:47 мин.
Европейски футбол
четири отменени гола допринесоха загуба сасуоло наполи

Съдии отмениха четири гола на Сасуоло заради засади, три от които бяха преглеждани и от системата за видеоповторения ВАР, благодарение на което "черно-зелените" загубиха с 0:2 срещу Наполи в мач от италианската Серия "А".

Елсейд Хисай изведе Наполи напред в резултата още в осмата минута, след като вкара първия си гол за отбора в мач номер 193. Албанецът се разписа с удар по тревата от границата на наказателното поле.

Филип Джурич изравни в 32-та, но страничният съдия вдигна флага си за засада и така попадението бе отменено. Той вкара след още четири минути игра при добавка на отбит удар на Хамед Жуниор Траоре, но този път реферите върнаха гола след продължителен преглед с ВАР.

Тревогите на Сасуоло продължиха и през второто полувреме. Гол на Франческо Капуто бе отменен две минути след началото на второто полувреме, след което дойде ред на Доменико Берарди. Неговото попадение пък не бе признато, след като Капуто му подаде от положение на засада. И в двата случая, както и при втория гол на Джурич, футболистите на Наполи вече бяха заложили топката на центъра за подновяване на играта.

Матео Политано удари греда по-късно за Наполи, а Алан оформи крайното 2:0 с гол в добавеното време.

Наполи, който се класира за Лига Европа като победител в турнира за Купата на Италия, остана седми с 59 точки, а Сасуоло е осми с 48.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тиам: България и Левски ще останат завинаги в сърцето ми
Тиам: България и Левски ще останат завинаги в сърцето ми
Литовец с етапни победи в обиколките на Италия и Франция идва в България
Литовец с етапни победи в обиколките на Италия и Франция идва в България