НОВИНИ

COVID-19 спира феновете на Цървена звезда за мача срещу Лудогорец

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:45, 28.09.2021
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
covid спира феновете цървена звезда мача лудогорец
Слушай новината

Сръбският шампион Цървена звезда няма да може да разчита на подкрепата на своите фенове от трибуните на "Хювефарма Арена" в Разград срещу Лудогорец, а причината са рестрикциите за пътуване между държавите в Европа.

Така, на мача в четвъртък ще присъстват единствено фенове на домакините, като с цел попълване и на сектор "Гости" от Лудогорец обявиха, че пускат в продажба билети и за него.

"Зелените" обявиха новината в съобщение на клубния си сайт, в което допълват, че вече са изчерпани входните талони за сектор "В" и трибуна "Моци".

Ето го и цялото съобщение, публикувано от Лудогорец:

"ПФК Лудогорец е получил официално писмо от Цървена звезда, в което сръбският клуб съобщава, че поради рестрикции между държавите в Европа заради пандемията от COVID-19 на мача в четвъртък няма да има гостуващи фенове. По тази причина Лудогорец пуска в продажба за своите привърженици местата в сектор "Гости". Цената на един билет е 15 лева.

Клубът съобщава, че два дни преди двубоя с Цървена звезда входните талони за сектори "В" и "Моци" са изчерпани. Към момента са останали единични бройки билети в сектори "А" и "Г".

Входните талони се продават само на билетната каса на улица "Васил Левски". Днес и утре гишето ще работи от 10.00 ч. до 18.00 ч., а в деня на мача - от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Важно: Билети за двубоя с Цървена звезда НЯМА да се продават онлайн.

ПФК Лудогорец отново напомня, че поради пандемията от COVID-19 ще бъдат спазвани стриктно следните мерки, установени от УЕФА и местното законодателство:

- Билети се продават при 30% заетост от капацитета на стадиона.

- Спазване на физическа дистанция при влизане на стадиона и по време на футболната среща.

- Задължително носене на предпазна маска, закриваща носа и устата на територията на стадиона преди, по време и след мача.

- Влизането на стадиона ще става с представяне на декларация, че притежателят на билета е информиран за рисковете, свързани с COVID-19, и няма типичните за това заболяване симптоми. (Бланките ще са налични на билетната каса).

- Всички билети ще са поименни"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Меси има шанс да играе срещу Манчестър Сити
Меси има шанс да играе срещу Манчестър Сити
Лято, есен или зима - какво време ни очаква?
Лято, есен или зима - какво време ни очаква?