НОВИНИ

ЦСКА 1948 обяви официално привличането на Енрике Рафаел

енрике рафаел
Снимка: ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
12:59, 29.06.2022
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Енрике Рафаел официално подписа договора си с ЦСКА 1948. 28-годишното бразилско крило проведе среща с ръководството, мина задължителните медицински прегледи и съвсем скоро ще започне тренировки със състава.

През изминалия сезон 2021/22 новото ни попълнение беше част от елитното първенство на Португалия, където записа 26 мача с екипа на Маритимо и отбеляза два гола във вратите на Санта Клара и Боавища.

Бързоногият футболист е познато име в България, след като в периода между 2017 и 2021 г. игра за ЦСКА, с който спечели трофея от Купата на България под ръководството на Ел Голеадор - Любослав Пенев.

Рафаел може да играе еднакво добре както на левия фланг, така и на десния и зад нападателя. Впечатлява със страхотна скорост, техника и демараж.

Атакуващият халф за последно защитаваше цветовете на португалския Маритимо, но в кариерата си е играл за още куп силни състави като бразилските Гремио Ново, Парана, Баия, Пирасикаба, Ипатинга и Атлетико Минейро. Юноша е на Атлетико Минейро, Интернасионал и Гремио.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Максимални температури между 26° и 35° днес
Максимални температури между 26° и 35° днес
Двама мъже от София са жертвите на катастофата в Кресненското дефиле вчера
Двама мъже от София са жертвите на катастофата в Кресненското дефиле вчера