НОВИНИ

ЦСКА 1948 привлече талант на Левски

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:55, 07.01.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Български футбол
цска 1948 привлече талант левски

ЦСКА 1948 обяви трето ново попълнение по време на зимната пауза след Борислав Дамянов и Емануил Личев.

"Червените" пребориха конкуренцията на няколко родни клуба за подписа на полузащитника Мартин Хайдаров, който през януари 2021 г. навършва 18 години.

Талантливият халф до този момент няма официални срещи в мъжкия футбол, но за сметка на това е печелил куп награди и трофеи като юноша на Ботев (Пловдив) и Левски, откъдето си тръгва през ноември 2020 г. заради финансови неуредици. В тима Хайдаров е записвал участия в тренировки и контролни срещи с първия състав, като е бил и основна фигура в старшата възраст, където е воден от Красимир Петров.

Младият състезател е обличал екипа на България в няколко възрасти при юношите, включително в селекциите на „лъвовете“ U16 и U17. Хайдаров изрази задоволство от трансфера. Той не скри и удовлетворението си, че в ЦСКА отново ще работи с бившия си треньор Красимир Петров, както и с легендата на българския футбол – Главния мениджър на „червените“ Красимир Балъков.

Халфът също така сподели, че е с перфектни впечатления дотук от лагера на „армейците“ и изрази големи амбиции за предстоящите мачове с фланелката на клуба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жул Кейта приключи с ЦСКА
Жул Кейта приключи с ЦСКА
Мартин Луков преподписа с Локомотив (Пд)
Мартин Луков преподписа с Локомотив (Пд)