НОВИНИ

ЦСКА би шута на Акрапович, Любо Пенев поема "червените"

bnt avatar logo
от Калоян Николов
20:35, 28.03.2021
Чете се за: 00:36 мин.
Български футбол
цска шута акрапович любо пенев поема червените

Любослав Пенев е новият старши-треньор на ЦСКА-София. Легендата на "червените" заменя на поста досегашния наставник Бруно Акрапович.

Треньорската рокада на "Армията" е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти, съобщават "армейците" на клубния си сайт:

"От началото на пролетния полусезон ЦСКА лъкатуши в изявите си, а на самия терен обликът, качеството на игра и резултатите на отбора не са убедителни".

За новото си завръщане в Борисовата градина Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов.

Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на "армейците".

В името и за благото на ЦСКА той е получил "картбланш" да действа. При създалата се ситуация от Царско село (София) са уважили желанието на своя досегашен наставник.

Още от утре Любослав Пенев започва работа с тима в подготовката му за първия сблъсък от полуфиналите за Купата на България срещу Лудогорец на 7-ми април.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Световната търговия с оръжия отбелязва ръст въпреки пандемията
Световната търговия с оръжия отбелязва ръст въпреки пандемията
В пет избирателни секции ще могат да гласуват македонските българи
В пет избирателни секции ще могат да гласуват македонските българи