НОВИНИ

ЦСКА даде отчет за новата си дарителска инициатива

цска даде отчет новата дарителска инициатива
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:52, 21.02.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА оповести, че 1400 виртуални билети са били продадени в първите дни на кампанията "Да напълним Армията", която цели стадион "Българска армия" да бъде разпродаден за домакинството на "червените" на Ботев (Враца) в петък.

"Армейците" посрещат състава на Даниел Моралес в двубой от 21-ия кръг на футболното ни първенство, но срещата ще се играе пред празни трибуни, тъй като ЦСКА изтърпява наказание от лишаване на домакинство заради непристойното поведение на феновете си по време на дербито с Лудогорец от последния кръг на есенния дял на шампионата.

Всички приходи от виртуалните билети ще бъдат преведени по дарителската сметка на клуба за покриването на всички задължения към бивши футболисти на ЦСКА, завели дела срещу 31-кратните шампиони.

"1400 виртуални билета бяха продадени в първите дни на кампанията "Да напълним Армията", която стартира в края на миналата седмица.

В следващите пет дни феновете на ЦСКА от цял свят могат да закупят своя виртуален входен талон за предстоящия двубой с Ботев (Враца) и да помогнат за постигането на целта - разпродаден стадион "Българска армия" за мача в петък.

Купи своя виртуален билет и подкрепи любимия отбор - всички приходи от виртуалните билети ще бъдат преведени по дарителската сметка на клуба.

Само за 2 седмици от началото на кампанията феновете на ЦСКА от цял свят събраха повече от 410 000 лв., с които да помогнат на клуба да покрие задълженията към бивши футболисти, завели дела срещу 31-кратните шампиони.

Нека отново напълним "Армията" - този път виртуално, от всяка точка на света!", написаха "червените" на клубния си сайт.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Помощник на Иван Петков пое волейболните националки до 21 години
Помощник на Иван Петков пое волейболните националки до 21 години
Камила Валиева наруши мълчанието си
Камила Валиева наруши мълчанието си