НОВИНИ

ЦСКА готви лагер в Австрия, Любо Пенев иска силни съперници в контролите

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:43, 31.05.2021
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
цска готви лагер австрия любо пенев иска силни съперници контролите
Снимка: www.cska.bg
Слушай новината

Носителят на Купата на България по футбол за 2021 г. - ЦСКА все още обмисля къде да проведе лятната си подготовка за новия сезон в efbet Лигата.

Спортно-техническият щаб на "червените" иска тимът да изкара лагер в Австрия където да тренира и да изиграе няколко контролни рещи. Наставникът Любослав Пенев е поискал от ръководството да му осигури силни съперници за приятелските срещи, с които "армейците" да понатрупат игрова практика преди предстоящите срещи от Лигата на конференциите.

С коефициент 8.000, ЦСКА стартира от втория предварителен кръг на новосъздадения европейски клубен турнир, като от Борисовата градина се надяват отборът да надгради постигнатото от миналогодишното си участие в груповата фаза на Лига Европа.

Ел Голеадор залага на коренно различна тактика от тази на Бруно Акрапович, който настояваше ЦСКА да играе с по-слаби тимове, за да избегнат контузии и отборът да натрупа самочувствие.

Предвиденият лагер в Австрия може да не се осъществи само ако се наложат нови рестрикции с пътуванията в Европа заради пандемията от COVID-19.

В случай, че това стане, ръководството на "армейците" е избрало Тетевен, като резервен вариант за провеждането на лятната подготовка.

Припомняме, че тактиката на бившия треньор Бруно Акрапович бе съвсем различна и той настояваше ЦСКА да играе с по-слаби тимове, за да избегнат контузии и отборът да натрупа самочувствие.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бившият нападател на Брайтън и Кристъл Палас Глен Мъри обяви пенсионирането си
Бившият нападател на Брайтън и Кристъл Палас Глен Мъри обяви пенсионирането си
В Слънчев бряг са притеснени заради анулираните чартъри от Беларус
В Слънчев бряг са притеснени заради анулираните чартъри от Беларус