НОВИНИ

ЦСКА изненада приятно деца в столично училище преди Коледа

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:54, 22.12.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
цска изненада приятно деца столично училище коледа
Снимка: ЦСКА
Слушай новината

В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа учениците от столиичните 8-мо СУ "Васил Левски" и 55-то СУ "Петко Каравелов" бяха приятно изненадани от ЦСКА и един от генералните спонсори на клуба - А1.

Спортният директор на "червените" Алън Пардю и футболистът на тима Амос Юга посетиха малчуганите и им подариха футболни топки, предоставени специално за тях от мобилния оператор.

Административният директор Ива Уорън пък връчи календари и книгата "70 години слава ЦСКА", която ще остане в училищната библиотека и всеки желаещ може да я прочете и да се запознае подробно с величието и успехите на ЦСКА.

Децата изслушаха кратка лекция на тема футбол и после зададоха куп въпроси към гостите от "Армията". След като се убедиха колко е важен спортът малчуганите обещаха, че ще спортуват с още по-голям хъс и ентусиазъм и нямат търпение да изпробват новите футболни топки.

От А1 обявиха, че са подготвили подаръци и за други училища в България, които ще бъдат изненадани по подобен начин с някои от футболистите и ръководителите на армейците през новата 2022 година.

Срещата приключи с много снимки, автографи и заявка от учениците в най-скоро време те да посетят стадион "Българска армия", където да се докоснат отблизо със славната история на най-успешния български футболен клуб за всички времена.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест на служители от "Напоителни системи" с искане за по-високи заплати
Протест на служители от "Напоителни системи" с искане за по-високи заплати
МС предлага на НС как да бъдат разходвани 1,2 млрд. лева приходи
МС предлага на НС как да бъдат разходвани 1,2 млрд. лева приходи