НОВИНИ

ЦСКА праща златни медали от Купата на Акрапович, Белчев и Стоичков

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:57, 24.05.2021
Чете се за: 03:00 мин.
Български футбол
цска праща златни медали купата акрапович белчев стоичков
Снимка: www.cska.bg
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА-София ще изпрати златни медали от награждаването за спечелената 21-а Купа на България, както и специалната фланелка от финала, на няколко личности, треньори и състезатели, спомогнали за постигането на така желаната цел на "червените" през сезон.

Заслужени отличия ще получат бившите треньори Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове - Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Куриерски пратки със златен медал от награждаването и специалната фланелка от финала ще получат и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, които също имаха своя принос в победоносния марш на "армейците" към Купата.

Ето и официалното съобщение на сайта на "червените":

"Армейци,

Триумфът със спечелването на Купата на България стана благодарение на неуморната и всеотдайна работа на всички, обичащи и дали най-доброто от себе си за успеха на нашия клуб. Освен на ръководството, щаба, отбора и великата публика, искаме да изразим нашата благодарност и уважение към още няколко личности, треньори и състезатели, взели участие в изграждането на тима и спомогнали за постигане на така желаната цел през изминалия сезон.

Към различни краища на България и света след почивните дни ще отпътуват куриерски пратки със златен медал от награждаването и специалната фланелка от финала, увековечаващи 21-ия ни национален трофей.

Заслужени отличия ще получат бившите ни наставници Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове - Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Пред тв-екраните и телефоните в Болоня, Ростов, Баку, Уотфорд, остров Мадейра и Атина ни стискаха палци още и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, всеки от които също имаше своя принос в победоносния ни марш към Купата.

И разбира се, изказваме огромна признателност към легендата Христо Стоичков за вярата в нас и огромната и сърдечна мотивационна подкрепа от Маями.

ЦСКА е велик, когато всички заедно воюват за армейската кауза!

Благодарим!".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Левски ще има нов собственик
Левски ще има нов собственик
Разкриха цех за обработка на тютюн край Ловеч
Разкриха цех за обработка на тютюн край Ловеч