НОВИНИ

ЦСКА разкритикува Георги Илиев и го обвини в злодеяния към клуба

цска царско село
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:24, 11.02.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА отправи обръщение към бившия футболист и изпълнителен директор в Борисовата градина Георги Илиев.

В изявление на клубния сайт управата на столичния отбор обвини бившият шампион с "червените" в "перманентни злободеяния към клуба" и му отправи "официална покана за най-високия ръководен пост".

Ето и цялата публикация от клубния сайт:

До г-н Георги Илиев, самонарекъл се Майкъла!

Не ви ли омръзна всеки Божи ден да се упражнявате с тегави и повтарящи се до болка словоизлияния върху вашия ЦСКА?

В тази връзка, Господин самоназвал се и поамериканизиран Майкъле, отчитайки вашата професионална архитектурно-строителна експертиза, мениджърски и ръководен опит във финансите и футбола, ние ръководството, ви каним да заповядате на Армията и да започнете да творите! Считайте го за официална покана за най-високия ръководен пост. Искаме да вложите всичките си умения, старание, знания и талант и да поемем заедно към нови необятни висини. Ако откажете, ще считаме изявите ви в медиите само като перманентни злободеяния към нашия велик клуб.

Дълбок поклон от наша страна за всички изстрадали привърженици, легенди, ръководство, настоящи играчи и треньори, които в тези тежки за клуба времена показват огромна солидарност и загриженост!

Само на вас обаче, като „най-голямата легенда“, нещо пак не ви е наред. Успокойте се г-н Илиев – Майкъла! Най-после ще ви бъде предоставена безплатна карта за ВИП зоната на полуразрушения ни стадион, който вие реконструирахте, за да придобие малко европейски вид.

Към легендите и извънземни бивши играчи като вас – респект! Несъмнено вашите 98 мача за ЦСКА ще останат завинаги в спомените на милионите привърженици.

P.S - Никой няма право да коментира пренебрежително и да подценява привържениците на ЦСКА, пък дори да се казва Майкъл. От Иваняне!

От ръководството

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ПСЖ си отмъсти за загубата от Рен с гол на Мбапе в продължението
ПСЖ си отмъсти за загубата от Рен с гол на Мбапе в продължението
Акция "Дрога" се провежда в цялата страна
Акция "Дрога" се провежда в цялата страна