НОВИНИ

ЦСКА взе точка от Будьо/Глимт

ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
21:49, 30.09.2021
Чете се за: 02:17 мин.
Лига на конференциите
Слушай новината

Отборът на ЦСКА взе една точка от домакинството си на Будьо/Глимт. „Червените“ и норвежкият представител завършиха 0:0 във втория кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Срещата се игра на Националния стадион „Васил Левски“.

Двата тима не успяха да си отбележат попадение, въпреки че в даденото от съдията продължение на мача топката се оказа в мрежата на „армейците“. В последния момент феновете на стадиона изтръпнаха. Топката се оплете зад Густаво Бусато, но реферът не зачете попадение, след като отсъди фаул в атака срещу Иван Турицов.

Въпреки че ЦСКА имаше предимство в началото на двубоя, след почивката скандинавците започнаха по-често да поглеждат вратата на съперника, а и видимо имаха повече физически сили. Острите атаки по крилата дадоха преимущество в играта на Будо/Глимт.

След тежкото поражение в първия кръг на груповата фаза, загубата с 1:5 от Рома, ЦСКА показа по-добро представяне, което донесе една точка на отбора на Стойчо Младенов.

В класирането ЦСКА е на 3-о място с 1 точка, докато Будьо/Глимт е на второ с 4 пункта. Лидер в Група С е Рома с пълен актив от 6 точки след успеха тази вечер над Зоря Луганск.

„Перфектно тактически изигран мач. Този отбор Будьо/Глимт е много балансиран, добре научен. Получи се равностоен мач. По-навременната нагласа спрямо топката ни убягваше. През второто полувреме станахме по-бавни, затова се наложи да сменим и схемата, защото загубихме средата на терена. Защото има едно правило, ако не можеш да спечелиш, по-добре да не загубиш мача“, сподели треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след срещата.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В групата на ЦСКА: Рома с рутинна победа в Запорожие
В групата на ЦСКА: Рома с рутинна победа в Запорожие
Саркози: Ще защитавам невинността си докрай
Саркози: Ще защитавам невинността си докрай