НОВИНИ

ЦСКА задържа Тиаго въпреки сериозния интерес от чужбина

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:12, 04.02.2021
Чете се за: 00:40 мин.
Български футбол

Португалската звезда на ЦСКА-София - Тиаго Родригес ще оставе в състава от Борисовата градина през пролетния дял на шампионата.

Ръководството на "червените" знае колко важна е ролята на португалския плеймекър в състава на Бруно Акрапович и решило да го задържи на "Армията".

Запитвания за Тиаго има от Близкия изток но Гриша Ганчев и компания искат футболистът да помогне на клуба в битката за титлата и Купата на България, особено след продажбата на Юнус Санкаре в Гърция и преминаването под наем на Валентин Антов в Болоня.

29-годишният Родригес има зад гърба си 136 двубоя за "армейците", което го прави вторият чужденец с най-много мачове за ЦСКА, като преди него е само Ибрахима Гай със 160.

Тиаго е и вторият най-резултатен чужденец на "червените с отбеляза 32 гола Али Соу, който е с 45 попадения.

Португалецът бе избран за най-добър халф в българското първенство през 2020-а година, като помогна на ЦСКА да се класира за груповата фаза на Лига Европа с двете си попадения срещу Базел в плейофната фаза на турнира. Тиаго се разписа веднъж и срещу Рома в историческата победа на "армейците" над "римските вълци" с 3:1 на Националния стадион "Васил Левски" през декември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До два дни ще има нови указателни знаци в участъка на ремонта на "Тракия"
До два дни ще има нови указателни знаци в участъка на ремонта на "Тракия"
НХЛ - резултати
НХЛ - резултати