НОВИНИ

Деклан Райс: Очаквам да станем още по-добри, за да не изпитваме това усещане отново

Националът на Англия посъветва своите съотборници от Арсенал да използват чувството на разочарование от изпуснатата титла на Англия, за да станат още по-силни през следващия сезон.

Арсенал Тотнъм Деклан Райс Хюн Мин Сон
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
17:20, 20.05.2024
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Деклан Райс посъветва своите съотборници от Арсенал да използват чувството на разочарование от изпуснатата титла на Англия, за да станат още по-силни през следващия сезон. Лондончани не успяха да станат шампиони във Висшата лига за първи път през последните две десетилетия, въпреки че спечелиха с 2:1 у дома срещу Евертън в последния кръг от сезона.

Манчестър Сити се наложи с 3:1 над гостуващия Уест Хям и има две точки повече в сравнение с "артилеристите", останали на втора позиция в крайното класиране.

"Трябва да помним усещането от днес през лятото. Няколко от нашите съотборници се разхождаха и казаха, че ще носят това специфично чувство доста дълго време. Сега сме уверени във всичко, което правим, а мениджърът има пълен контрол. Очаквам да станем още по-добри, за да не изпитваме това усещане отново. Сити има четири поредни титли, въпреки че искахме да се насладим на специален момент с нашите фенове. Гадно е да не сме шампиони, но не можехме да разчитаме на другите отбори да ни помогнат в самия край. Това е огромното предизвикателство на Висшата лига. Първенството става все по-добро и чувствам, че и при нас класата ще бъде вдигната", каза английският национал Райс, цитиран от световните агенции в понеделник.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Серхий Ребров разкри състава на Украйна за Евро 2024
Серхий Ребров разкри състава на Украйна за Евро 2024
Джулиано Рацоли обяви край на кариерата си
Джулиано Рацоли обяви край на кариерата си