НОВИНИ

Десподов: Лудогорец е голямо име, отиваме в Гърция за победа

десподов лудогорец голямо име отиваме гърция победа
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
09:58, 02.08.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на българския шампион Лудогорец Кирил Десподов заяви, че отборът му ще търси победата срещу Олимпиакос в първия мач на гръцка земя.

Сутринта съставът на Валдас Дамбраускас замина за Пирея, където утре от 22.00 ч. българско време гостува на гръцкия първенец в първия си мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

"Олимпиакос е най-трудният ни съперник досега в квалификациите за Шампионската лига, но отиваме в Гърция за победа и да се надиграваме. Лудогорец и преди се е надигравал с най-добрите в света, ще го направи пак и утре", започна Десподов.

"Шансовете ни са изравнени, не мога да кажа, че нямаме шансове. Олимпиакос е добър отбор и няма да се защитава, както го правеха другите ни противници досега. Според мен ще станат хубави, приятни за гледане мачове", изрази надежда българският национал.

"Надявам се нападателната игра на Олимпиакос да ни отвори повече пространства, за да отбележи повече голове. Не мога да кажа за какъв резултат отиваме, но искаме да се поздравим с успеха. Настроението в нашия отбор е много добро. Всички знаем колко е важно да вземем добър резултат в Гърция утре. За нас е много важно да преминем и през този кръг", обяви бързоногият футболист.

"Олимпиакос е голямо име, но и Лудогорец е такова. Излизаме да играем като равен с равен срещу тях", завърши нападателят на българския шампион.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Розопроизводителите могат да подават документи за помощ по "Де минимис"
Розопроизводителите могат да подават документи за помощ по "Де минимис"
Перник отново без топла вода
Перник отново без топла вода