НОВИНИ

Десподов: Ще дадем душите си, за да влезем в Шампионска лига

Гръцкият ПАОК (Солун) постигна трудна победа с 3:2 над босненския Борац (Баня Лука) в първа среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

кирил десподов линия контролата паок солун генк
Снимка: PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
bnt avatar logo
от БНТ
19:42, 25.07.2024
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Гръцкият ПАОК (Солун) постигна трудна победа с 3:2 над босненския Борац (Баня Лука) в първа среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, а Кирил Десподов имаше важна роля за този резултат с асистенциите си за първия и третия гол.

Мечтата за груповата фаза на Шампионската лига започна и Кирил Десподов посочи, ПАОК ще даде "душата си, за да достигне новия формат на турнира".

"Това беше първият официален мач, трябва да се концентрираме върху факта, че спечелихме. Искаме да отидем в третия квалификационен кръг, трябва да спечелим в Босна и да продължим напред. Ние като ПАОК искахме да спечелим с 3:0, но за съжаление допуснахме два гола. Трябва да сме по-концентрирани в защита, започна Десподов, ден след мача пред сайта debut.gr.

На въпрос какво е казал треньорът Разван Луческу в съблекалнята след края на срещата при този резултат, той отговори:

"Каквото и да каже нашият треньор, думата му е закон. Вярвам, че ще имаме същата енергия като миналата година и през започващия сега сезон. Всичко, което мога да обещая е, че ще дадем 100% от себе си, душата си, за да успеем да влезем в Лигата. Това не е мечта само на феновете, но и на играчите на ПАОК", каза още капитанът на българския национален отбор по футбол.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Запали се и склад на голяма хранителна верига до Елин Пелин
Запали се и склад на голяма хранителна верига до Елин Пелин