НОВИНИ

"Диамантените момичета" в "Събота вечер с БНТ"

диамантените момичета bdquoсъбота вечер бнтldquo
bnt avatar logo
от БНТ
23:04, 11.02.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Олимпийските шампионки на България от ансамбъла по художествена гимнастика от Летните олимпийски игри в Токио 2020 бяха специални гости в предаването "Събота вечер с БНТ", в което разказаха малко повече за това с какво се занимават сред края на кариерата им.

Специално внимание "Диамантените момичета" обърнаха на своите мастър класове, които изнасят пред деца в цялата страна, както и специалната им благотворителна тренировка през декември, която подкрепи инициативата "Българската Коледа".

"Дойдоха доста деца, които останаха очаровани и мисля, че им хареса. Ние през цялата година имахме и други мастър класове, които се радваха на голям интерес. Децата се радват, когато имат възможност да се докоснат до нас, но за "Българската Коледа" решихме да направим нещо различно и се радваме, че се получи толкова добре", сподели Симона Дянкова.

Малко по-късно в студиото на "Събота вечер с БНТ" влезе и Андреа Банда Банда, която по време на Световното първенство по футбол в Катар бе част от екипа на спортната редакция, която работи по отразяването на Мондиала.

"Работата през този един месец беше едно от най-вълнуващите неща, които съм правила. Срещнах много нови хора, нова енергия. Получих страхотна подкрепа от екипа дори когато им задавах безумни въпроси. Аз съм много любопитен човек и докато бях част от този проект се запалих изключително много по футбола", заяви Андреа Банда Банда.

Гледайте целия епизод на "Събота вечер с БНТ" с участието на "Диамантените момичета" и Андреа Банда Банда тук.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина режисьорът Хю Хъдсън
Почина режисьорът Хю Хъдсън
Спасителните работи в Турция са затруднени заради проблеми със сигурността
Спасителните работи в Турция са затруднени заради проблеми със сигурността