НОВИНИ

Димитър Ангелов: Нещата не се получиха, Шумен не е отбор за подценяване

димитър ангелов нещата получиха шумен отбор подценяване
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
22:55, 10.11.2023
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на БК Левски Димитър Ангелов призна, че загубата на неговия тим от състава на Шумен е напълно заслужена с оглед на показаното и от двата тима по време на двубоя им в столичната зала "Триадица" тази вечер.

В интервюто след срещата Ангелов сподели, че в последните няколко дни се е опитал да убеди своите баскетболисти, че следващият им съперник не е отбор за подценяване и освен това сподели, че в момента "сините" изпитват сериозни проблеми заради своята къса ротация.

"Още преди два дни преди мача казах на момчетата, че Шумен не е отбор, който трябва да се подценява. Отборът на Шумен играе много хубав баскетбол, честитя им победата, защото тя е абсолютно заслужена", коментира наставникът на Левски.

"Не знам какво си помислиха, може би, че с по-малко усилия ще успеем да ги победим. Нещата не се получиха. През първото полувреме вместо да контролираме мача им дадохме те да поведат и вече с тази къса ротация нямаше начин да издържим цял мач. Похвалих младите в предишната среща, но днес бяха пълна катастрофа, така че нормално, те са млади - ще има възходи и спадове, но днес просто те не можаха да помогнат на отбора. Не знам какво може да се промени за следващия мач", сподели още той.

"Димитър Маринчешки е със счупен нос, Лъчо Димитров е със счупена ръка, Марио Мирчев е с подуто коляно, имаме четири ученика, който ходят на училище всеки ден и ние сме по шест човека на тренировка. Надявам се да сме здрави и да успеем, да се възстановим, защото Асен Великов игра 33 минути, Джон Флорвиъс и Златин Георгиев - 38", завърши Димитър Ангелов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нефтохимик 2010 се бори, но отстъпи на Олимпиакос в квалификациите на Шампионската лига
Нефтохимик 2010 се бори, но отстъпи на Олимпиакос в квалификациите на Шампионската лига
Янко Янков: Поздравявам моите момчета, трябва да останем здраво стъпили на земята
Янко Янков: Поздравявам моите момчета, трябва да останем здраво стъпили на земята