НОВИНИ

Динамо (Загреб) иска Робърта, от Левски се дърпат

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
18:17, 14.12.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол
динамо загреб иска робърта левски дърпат

Нападателят на футболния Левски Найджъл Робърта може да се присъедини към Динамо (Загреб) още следващата седмица, пише "Ютарний лист".

Изданието потвърждава информацията, която се появи в последните дни, позовавайки се на източници от мениджърските среди, че хърватският клуб води преговори за привличането на национала на Кюрасао.

"Ютарний лист" отбелязва, че Робърта има 2 гола в 12 мача през този сезон, след като в предишната кампания се е разписал 11 пъти в 24 срещи.

Според изданието тези числа не са особено впечатляващи, но предвид факта, че нападателят е млад, а Динамо може да го привлече за около 500 хиляди евро, един евентуален трансфер на нападателя на "Максимир" не би бил твърде рисков.

Затова договор между Левски и Динамо няма да бъде проблем, а Робърта може да се присъедини към хърватския клуб още преди края на годината след последния двубой на "сините" тази есен срещу ЦСКА-София, който ще се изиграе на 18 декември.

По информация на сделката между двата клуба на този етап е малко вероятна, тъй като от Динамо искат да вземат играча под наем срещу минимална сума, което не удовлетворява Левски.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виртуални пари с краден ток - как се копае криптовалута
Виртуални пари с краден ток - как се копае криптовалута
МВР предупреждава за силен вятър на територията на област Сливен
МВР предупреждава за силен вятър на територията на област Сливен