НОВИНИ

Диско легендата Прешъс Уилсън ще изненада жителите и гостите на Бургас в новогодишната нощ

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:51, 31.12.2022
Чете се за: 02:32 мин.
У нас
Слушай новината

Световно известната диско легенда Прешъс Уилсън ще изненада жителите и гостите на Бургас в новогодишната нощ. Изпълнителката на хита от 80-те „One way ticket" ще даде началото на 2023 г. в морския град. На концерта на площада се очакват между 15 000 и 20 000 души.

"Такава чест и привилегия е за мен да съм тук, защото не съм очаквала да имам толкова дълга кариера – 40 години. Шоуто, което ни предстои тази вечер, е много специално за мен. Мисля, че дори да пея „One way ticket" цяла вечер ще е страхотно за всички. Това, което смятам, че ще донесе шоуто довечера, освен празнуването на Нова година, са едни спомени, които пазят всички мои фенове през толкова много поколения – от 8-годишни до дори 80-годишни. И това за мен е най-голямата радост, че ще посрещнем Новата година, тук със всички вас. Нашата музика носи едно чувство на носталгия, но и на много голяма радост и съм сигурна, че ще се получи едно страхотно шоу. То е главно за това, което публиката очаква да чуе. Искаме да дадем на хората, това, което те искат", каза диско легендата на среща с журналисти часове преди старта на новогодишния концерт в Бургас.

Прешъс Уилсън получи специални подаръци за спомен от Бургас – пафти на над 140 години от странджанския край и графика на бургаски художник. Тя написа и пожелание в книгата на Бургас.

"Това, което написах в книгата на Бургас, е благодаря ви толкова много за топлото посрещане. Ще пея с толкова много удоволствие за вас тази вечер, пожелавам ви една прекрасна година и най-доброто, което животът може да ви донесе. С голяма обич, признателност и любов - Прешъс Уилсън".

Автор: Давид Сукнаров

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Събитията на 2022: Войната по пътищата
Събитията на 2022: Войната по пътищата
Кредитополучател открива, че застраховката му "Живот" е невалидна, въпреки че банката си тегли вноски
Кредитополучател открива, че застраховката му "Живот" е невалидна, въпреки че банката си тегли вноски