НОВИНИ

Днес облачността ще намалее

облачността намалее
bnt avatar logo
от БНТ
07:00, 01.11.2020
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Минималните температури в неделя сутрин са между 3° и 8°. Облачността ще продължи да се разкъсва, и още преди обяд над много райони слънцето вече ще се показва. В сутрешните часове, на отделни места главно в планинските райони е възможно да превали. Ще духа слаб в източните райони умерен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°.

Над Черноморието по-значителна ще е облачността главно преди обяд над северните райони, но валежи са малко вероятни. Вятърът сутринта все още ще е умерен и силен, но след обяд ще отслабва.

Над планините облачността ще се разкъсва и намалява, след обяд до предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места в Рило-Родопската област е възможно да превали. Вятърът ще отслабне, след обяд ще бъде до умерен от север-северозапад.

В понеделник ще е слънчево, през деня ще се затопли и максималните температури ще са между 15° и 20°, но сутринта ще бъде доста хладно - между 1° и 6°. Във вторник на места в Западна и Централна България ще превали дъжд. В сряда ще остане облачно и на отделни места отново ще има слаби превалявания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Честит Ден на народните будители!
Честит Ден на народните будители!
Рубльов и Сонего ще спорят за титлата във Виена
Рубльов и Сонего ще спорят за титлата във Виена