НОВИНИ

Дортмунд иска ситуацията със Санчо да се изясни до седмица

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
10:42, 04.08.2020
Чете се за: 00:33 мин.
Футбол

Ръководството на Борусия (Дортмунд) е сложило крайна дата 10 август на Манчестър Юнайтед относно евентуалния трансфер на Джейдън Санчо на "Олд Трафорд".

Младият английски национал е основната трансферна цел на "червените дяволи" за това лято, но преговорите между двете страни са трудни, тъй като немския клуб не иска да приеме по-малко от 120 милиона евро за своя футболист.

От Дортмунд настояват трансферът да се реализира най-късно до 10 август или окончателно да пропадне, за да има време тимът да намери заместник на Санчо, който да води пълноценна подготовка за следващия сезон в Бундеслигата.

В същото време ви припомняме, че немският "Билд" съобщи, че двата клуба са близо до договорка относно трансферната сума, като от Борусия са склонили да получат голямата сума на отделни траншове, което удовлетворява и Манчестър Юнайтед.

Според изданието изглежда все по-вероятно 20-годишният флангови футболист, който се представя изключително през последните два сезона, да облече екипа на Юнайтед през следващия сезон.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Еспаньол поиска да го върнат в Ла Лига
Еспаньол поиска да го върнат в Ла Лига
Датският старт на "Тур дьо Франс" се отлага за 2022
Датският старт на "Тур дьо Франс" се отлага за 2022