НОВИНИ

Дузпа в добавеното време отне победата на ЦСКА срещу Арда

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:03, 11.04.2021
Чете се за: 00:38 мин.
Футбол

Отборите на ЦСКА София и Арда завършиха наравно 1:1 в среща от 23-ия кръг на родната efbet Лига, играна на стадион "Българска Армия" в София.

По този начин двата тима запазиха 3-та и 4-та позиция във временното подреждане в първенството, като "червените" са с актив от 44 точки и изостават на 11 пункта от лидера Лудогорец, докато кърджалии имат 39 точки.

Футболистите на Любослав Пенев поведе в резултата с гол в 68-та минута, като негов автор стана Жорди Кайседо, който бе оставен непокрит в наказателното поле. Трябва да се отбележи обаче, че повторенията показаха, че в зародиша на атаката при подаване към Георги Йомов, българският национал е бил в положение на засада.

Въпреки това, голът остана и така домакините си осигуриха преднина в резултата, която се запази почти до последния съдийски сигнал.

В един от последните опити на Арда да стигне до изравнителен гол, Петър Занев събори Пламен Крумов в наказателното поле и главният съдия отсъди дузпа. Решението определено може да бъде определено като спорно, но то остана, а бившият футболист на "червените" Тонислав Йорданов се нагърби с отговорността и не сбърка от бялата точка, носейки равенството в срещата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реал отново спечели "Ел Класико" и поведе в Ла Лига
Реал отново спечели "Ел Класико" и поведе в Ла Лига
„Златният парад на фараоните“ в музея в Кайро (Снимки)
„Златният парад на фараоните“ в музея в Кайро (Снимки)