Елън Дедженерис към Мария Бакалова: Аз съм твой голям фен. Ще спечелиш "Оскар"!

от БНТ
16:04, 18.02.2021
12363
Чете се за: 02:10 мин.
Още
елън дедженерис мария бакалова съм твой голям фен спечелиш оскар
Слушай новината

Българската звезда Мария Бакалова гостува в легендарното шоу на Елън Дедженерис. Въпреки че участието ѝ беше онлайн, в официалния си профил талантливата българка написа, че това е сбъдната мечта за нея.

"Елън, ти си легенда! За мен беше сбъдната мечта да се срещна лично с човека, който е един от най-големите ми идоли! Като тийнейджър гледах шоуто ти всяка вечер! Благодаря ти за поканата, разговорът с теб беше истинско вдъхновение!", написа в социалната мрежа Мария Бакалова.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

По време на разговора Елън Дедженерис я попита как се чувства като първата българска актриса с номинация за "Златен глобус" и огромен успех сред холивудската гилдия.

"Това е най-голямата ми радост. Защото дава надежда на много българи и изобщо на хората от Балканите, от Източна Европа. Те виждат, че мечтите могат да се сбъдват, че всичко това е възможно!", отговори Мария Бакалова.

Младата ни звезда получи и комплимент от самата водеща, която призна, че е неин фен.

"Поздравления за всички твои номинации. Ти си толкова смела, ролята ти изисква много импровизация, а ти си се посветила изцяло на това! Хората казват, че ще спечелиш "Оскар" за този филм", заяви Дедженерис.

Мария Бакалова с нова "пандемична" роля

Бакалова призна, че признанието, което получава след ролята си в "Борат" 2, е най-големият подарък за нея. "Затова съм толкова удовлетворена от нещата, които се случват, всичко, което искаме, е да бъдем забелязани", сподели талантливата актриса.

Интервюто с Мария Бакалова вижте тук:

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Фалшиви имейли се разпространяват от името на Министерството на туризма
Фалшиви имейли се разпространяват от името на Министерството на туризма
Премиерът на Грузия подаде оставка
Премиерът на Грузия подаде оставка