НОВИНИ

Ерик тен Хаг: Ръководството върши страхотна работа

Откакто Джим Ратклиф пое контрол над футболните операции на "Олд Трафорд" в Манчестър Юнайтед има не само нова йерархия, но в клуба има и нови идеи.

ерик тен хаг знаем направим останем борбата запазим шансове продължим напред
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
14:27, 21.07.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Манчестър Юнайтед е на първа линия на летния трансферен пазар, заради желанието да си осигури бързо и рано нови попълнения за отбора, заяви мениджърът Ерик тен Хаг след привличането на Лени Йоро и Джошуа Зиркзее, предаде Ройтерс.

Откакто британският милиардер и президент на INEOS Джим Ратклиф пое контрол над футболните операции на "Олд Трафорд", като придоби 25% от акциите на клуба през февруари, в Юнайтед има не само нова йерархия, но в клуба има и нови идеи.

"Червените дяволи" подписаха с френския защитник Йоро петгодишен договор за 62 милиона евро в четвъртък, като 18-годишният талант бе цел на няколко големи отбора в Европа, сред които и Реал Мадрид.

Другият основен трансфер бе на нападателя Зиркзее, който направи отличен сезон за Болоня в Серия А и игра за Нидерландия на Евро 2024. Клубът плати 42,5 милиона евро за 23-годишния футболист, който привлече за 5 години.

"Много е добре да сме на първа линия, да сме проактивни. Ръководството върши страхотна работа в момента и така искаме да действаме в Юнайтед", каза тен Хаг.

"Ние сме много амбициозни и трябва да сме готови за сезона. Колкото по-рано привлечем играчи, толкова по-бързо можем да работим за изграждането на отбор", смята той.

Йоро направи силно впечатление в дебюта си за Юнайтед при успеха над Рейнджърс с 2:0 в контрола, докато на Зиркзее му бе дадено повече време за почивка след Европейското първенство.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Втори ден продължава дарителската акция в Бургас за пострадалите във Воден
Втори ден продължава дарителската акция в Бургас за пострадалите във Воден