НОВИНИ

Фенове на Левски защитиха Георги Иванов

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:12, 27.01.2023
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
фенове левски събраха хиляди дълга клуба нап
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Привържениците на Левски от организацията "Ултрас Левски" защитиха бившия футболист на клуба Георги Иванов - Гонзо след изказването му за това какви футболисти трябва да играят за националния отбор.

Освен това феновете упрекнаха своя любим клуб заради изявлението по-рано днес, в което "сините" заявиха, че се разграничават и осъждат изказването на Иванов, който в момента заема поста технически директор в БФС.

Припомняме ви, че преди няколко дни Георги Иванов заяви позицията си, че "чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата" няма да играе за България, докато той е отговорник за националните отбори.

От "Ултрас Левски" защитиха легендата на клубната легенда и призоваха ПФК Левски да се съсредоточи върху по-големите проблеми на отбора.

"Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната "позиция", изразена в официалните канали на ПФК Левски, относно една от легендите на нашия вековен клуб - Георги Иванов. Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато трябва да се нападне "наш". Не става ясно кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да "осъжда" изказване на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от контекста, в което се твърди, че в националния отбор трябва да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби. Нима това не е така и клубът ни осъжда това? Нима това в момента е най-големия проблем на ПФК Левски?", написаха от организацията.

"Призоваваме администрацията на ПФК "Левски" да се съсредоточи върху огромните проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като морален стожер и последна съдебна инстанция!", допълниха от "Ултрас Левски".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицията в Пловдив издирва 20-годишно момче
Полицията в Пловдив издирва 20-годишно момче
ЕК потвърди, че не финансира изграждането на стени по границите
ЕК потвърди, че не финансира изграждането на стени по границите