НОВИНИ

Феновете на Локо Пд споделиха своята позиция за мелето на "Българска армия" вчера

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:07, 01.11.2021
Чете се за: 02:52 мин.
Спорт
феновете локо споделиха своята позиция мелето българска армия
Слушай новината

Привържениците на Локомотив (Пловдив) излязоха със своята позиция относно вчерашното масово сбиване на трибуните на стадион "Българска армия", което предшестваше двубоя между "смърфовете" и ЦСКА.

Както знаете, вчера се стигна до ескалиране на напрежението между агитките на двата отбора преди първия съдийски сигнал, което дори наложи началото на срещата да бъде забавено.

Първоначалните информации бяха, че пловдивските привърженици са били провокатори на случилото се, но днес от фенклуба на Локомотив (Пловдив) излязоха с по-различна позиция, хвърляйки вината върху лошото организиране на срещата от страна на домакините.

"ИНЦИДЕНТ ИЛИ ЗЛЕ ПРИКРИТ ОПИТ ЗА ПРОВОКАЦИЯ

Фенклуб "Локомотив Пловдив" изразява възмущението си от организацията на футболната среща между ЦСКА-София и Локомотив Пловдив.

На всички е ясно, че тази среща е с по-особен заряд и е определяна от БФС като рискова. На всички, може би освен на отговорните за организацията ѝ лица от отбора-домакин, които са задължени да осигурят достатъчен брой служители на реда, за да се осигури безпроблемното ѝ протичане.

Преди началото на мача на стадиона нямаше нито един полицай. Нито един! Очевидно забелязали това, шепата привърженици на домакините в сектор А предприеха провокативни действия по адрес на нашата публика. А когато има провокация, има и ответна реакция!

И тук си задаваме въпроса: случайно ли вчера преди началото на мача нямаше нито един полицай, та да могат зрителите от отсрещния сектор да прекосят необезпокоявано целия стадион? И сякаш случайно служебният инвентар на феновете на домакините – метли, гребло за сняг, валяци за боядисване, лопати – влезе в употреба.

Случайно ли сервилни журналисти, минути след като всичко утихна и срещата започна, "информираха", че Стойко Сакалиев, в качеството си на длъжностно лице, е "ударен от седалка", докато от кадрите се вижда, че се намира в тунела, от който излизат играчите. Освен, разбира се, ако не е бил на първа линия, където не видяхме да има опити за усмиряване от когото и да било от страна на домакините.

А останалото е история и ще влезе във футболния фолклор", написаха привържениците на "черно-белите".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден на народните будители: Отдаваме почит на българите, съхранили духа на нацията
Ден на народните будители: Отдаваме почит на българите, съхранили духа на нацията
18-годишен пиян и без книжка открадна 3 коли, катастрофира и с трите
18-годишен пиян и без книжка открадна 3 коли, катастрофира и с трите