НОВИНИ

Феран Торес ще носи №19 в Барселона

Борил Гочев
от Борил Гочев
23:24, 11.01.2022
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
феран торес носи №19 барселона
Слушай новината

Новото попълнение на Барселона Феран Торес ще носи №19 на гърба си до края настоящия сезон, съобщиха "каталунците" на официалния си сайт.

В публикуваното съобщение от "блаугранас" разкриха още, че Феран Торес ще може да вземе участие в предстоящия двубой за Суперкупата срещу Реал (Мадрид).

Мачът с "лос бланкос" в Саудитска Арабия ще бъде и дебютът за Торес с екипа на Барса, след като до момента "каталунците" имаха проблеми с неговото регистриране.

До този момент с №19 в Барселона играеше Серхио Агуеро, който обаче се наложи да прекрати кариерата си заради сърдечни проблеми.

От Барса публикуваха още и кои бивши играчи на тима са играли с №19 на гърба си, сред които личат имената на Хуан Антонио Пици, Патрик Клуйверт, Лионел Меси, Мартин Брайтуайт, Дани Алвеш, Максуел, Сандро и Люка Дин.

Личното желание на Феран е било да получи екипа с №11, но той в момента е притежание на младия австриец Юсуф Демир. Преотстъпеният от Аустрия (Виена) обаче е считан за сигурен напускащ, което може да отвори пътя на испанския национал към №11.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Днес остава студено, затопляне от четвъртък
Днес остава студено, затопляне от четвъртък
Играч на Лестър донесе победата на Нигерия срещи Египет
Играч на Лестър донесе победата на Нигерия срещи Египет