НОВИНИ

Франк Рибери коментира бъдещето на Левандовски

Борил Гочев
от Борил Гочев
18:41, 24.05.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
франк рибери коментира бъдещето левандовски
Слушай новината

Бившият футболист на Байерн (Мюнхен) Франк Рибери взе отношение по темата с бъдещето на голямата звезда на "баварците" Роберт Левандовски.

Полякът е все по-усилено свързван с трансфер в Барселона, а според Рибери самият Левандовски просто смята, че му е нужна промяна.

"Той е в клуба от много години. Напълно нормално е да мисли, че е време за промяна. Мисля, а всъщност от думите му се оказва, че вече има спешна нужда. Моля, разберете ме добре: Байерн е страхотен клуб, един от най-големите в света, но понякога просто искате и имате нужда от промяна. Това е случаят на Роберт", коментира французинът, който игра на "Алианц Арена" между 2007 и 2019 година.

39-годишният бивш френски национал сподели още, че се надява да бъде намерено решение, което да удовлетвори и двете страни и разкри, че ако Левандовски се озове в Барселона това "би било добър вариант".

"Барса си е Барса. Разбира се, те имат своите проблеми, но дори и да не са толкова силни, както преди пет или преди шест години те все още са страхотни. Тогава те имаха невероятен отбор, с играчи, които играха заедно дълги години. Лионел Меси, Шави, Андрес Иниеста, Жерар Пике, Дани Алвеш, Жорди Алба... Сега е различно, но талантът не липсва. Да, ако Лева иска извън Байерн, Барселона би била добър вариант", заяви Франк Рибери, който през последния сезон игра за Салернитана.

С капитанската лента на ръката си французинът помогна на своя тим да завърши 17-и в Серия "А" и да запази елитния си статут и през следващия сезон.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев: Делото на Светите братя Кирил и Методий ни отреди да бъдем държава на духа
Румен Радев: Делото на Светите братя Кирил и Методий ни отреди да бъдем държава на духа
161 милиона зрители са гледали "Евровизия" 2022
161 милиона зрители са гледали "Евровизия" 2022