НОВИНИ

Футболистите на Левски подкрепиха Живко Миланов

футболистите левски подкрепиха живко миланов
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
14:13, 03.08.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболистите на Левски изразиха пълната си подкрепа към старши-треньора Живко Миланов.

Представителния тим на "сините" направи това чрез официална позиция, публикувана на клубния сайт на 26-кратните шампиони.

Ето и цялото изявление без редакторска намеса:

"Левскари, днес бе публикувана поредната дезинформация по адрес на „ПФК Левски“ и в частност футболистите и треньорския щаб на първия тим. Бяха приписани реплики на играчите, които никога не са били изричани, и които насаждат впечатление за разрив в отношенията между наставника Живко Миланов и футболистите.

С цялата си отговорност, искаме да кажем, че всички в тима подкрепяме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите задължения и сме пределно мобилизирани да прекъснем негативните резултати, които записахме в първите два мача от първенството. За нас тези две загуби са също толкова болезнени, колкото и за всички привърженици, милеещи за „синия“ отбор. И ние не по-малко от всички, обичащи „Левски“, искаме отборът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия период, през който клубът преминава, а ще продължим да работим заедно, за да победим.

Вярваме, че като отбор можем да преминем през трудните мигове, ако сме единни и затова няма да позволим зловредни внушения и откровени лъжи да тровят атмосферата в тима.

Пътят пред нас е дълъг и трудните битки тепърва предстоят. Затова подкрепяйте „Левски“ така, както само Вие можете, левскари. Само заедно ще победим!

От футболистите на „ПФК Левски“".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Томова загуби на старта в Клуж-Напока
Томова загуби на старта в Клуж-Напока
Пламен Николов в НС: Ще произведем новина
Пламен Николов в НС: Ще произведем новина